Status fra EM og Mix-VM

Der deltog 37 hold ved VM for mix hold. Danmark var repræsenteret af et hold fra Tårnby Curling Club med Joel Ostrowski som skipper. Det danske hold blev nummer 4 i sin pulje med 4 sejre og 2 nederlag. De kom således ikke videre til slutspillet.

Der blev for et par uger siden afviklet EM i Braehead i nærheden af Skotlands største by Glasgow. Danmark deltog i A-rækken med både et dame- og et herrehold.

Holdene var igennem 9 indledende kampe, der desværre endte med en skuffende 10. plads til  herreholdet, der derved spillede sig ned i B-rækken. Dette betyder samtidig, at Danmark ikke har kvalificeret til VM for herrer. Holdet blev anført af skipper Rasmus Stjerne.

Hos damerne måtte skipper Lene Nielsen udgå med en skade, men på trods af dette opnåede holdet en 5. plads og en plads ved det kommende VM, der afvikles i Beijing, Kina, 18-26. marts 2017.

Der spilles finaler i VM-kval i Hvidovre d. 9-11. december 2016, men kun for damer, idet Danmark jo altså ikke deltager ved VM for herrer. Der spilles dog stadig en tie-break kamp hos herrerne om andenpladsen, der har betydning fro kvalifikationen til DM. Denne kamp spilles samtidigt med den tredje damefinale, lørdag kl. 10.

Share