Kick-off Cuppen

Sjov curlingturnering for begyndere

Vær med i en helt ny begynderturnering!
Kick-off Cuppen er en social begynderturnering, hvor fokus er på, at deltagerne kan lære curlingsporten bredt at kende, taktik og ikke mindst begyndere i de andre curlingklubber.

Spilledage 2023/2024

Første kamp starter kl. 9.00.

Alle begynderspillere kan deltage

Alle medlemmer af en curlingklub under Dansk Curling Forbund kan deltage i turneringen – og op til 2 sæsoner efter den sæson, de er startet til curling.


FORMAT

  • Der spilles 6 ender i hver kamp.
  • Holdet får 2 point til den samlede stilling for en sejr og 1 point for uafgjort kamp samt op til 5 rangeringspoint for den enkelte dag.
    Nye hold vil få deres score ganget op efter andelen af turneringsdage, der lå før deres første mulige spilledag i sæsonen (6 uger inde i forløbet). Et deltagende hold der starter 1. januar 2023 vil eksempelvis få fordoblet scoren for de to sidste spilledage i sæsonen. 
  • Alle hold har mulighed for, at tage en rutineret spiller med som coach. Han/hun kan guide holdet før og efter kampen samt ved de to timeouts under kampen.
  • 3 ud af de første 5 tilmeldte skal være repræsenteret på en spilledag for at resultatet i en runde kan føjes til den samlede stilling. 
  • Stillingslighed samlet eller på dagen afgøres ved ender/ sten/ ender imod sig.
  • Der vil være præmier for deltagelse den enkelte dag og en samlet vinder for hele sæsonen.

Hvis du har spørgsmål til turneringen, kan du skrive til turneringens koordinator Thorbjørn på: thorbjorn@curling.dk eller udviklingskonsulenten på: mia@curling.dk

Deltagerbetaling 

80 kr. pr dag pr. hold. 

Tilmeld dit hold til næste spilledag her:

Share