Kick-off Cuppen

Sjov curlingturnering for begyndere

Vær med i Kick-off Cuppen!
Kick-off Cuppen er en social begynderturnering, hvor fokus er på, at deltagerne kan lære curlingsporten bredt at kende, få spilleerfaring under imødekommende rammer og ikke mindst at lære begyndere i de andre curlingklubber at kende.

Spilledage i 2024/2025

Der kan komme flere spilledage i tilfælde af et højt antal tilmeldinger.

Junior og senior

Fra 2024/2025 sæsonen vil der være en junior – og en senior division i kick-off Cuppen

Alle medlemmer af en curlingklub under Dansk Curling Forbund kan deltage i junior divisionen i – og op til 2 sæsoner efter den sæson, de er startet til curling.

Hold kan deltage i senior divisionen 2-5 sæsoner efter de er startet til curling.

Spillere på maks 15 år kan vælge at spille i junior eller senior divisionen uanset erfaringsniveau.

Kampe i begge divisioner vil blive afviklet samtidig på ovennævnte datoer.

Et hold der vinder junior divisionen vil som udgangspunkt skulle spille senior efterfølgende.

Turneringsledelsen vil aktivt tilrettelægge grupperne for at sikre en motiverende spiloplevelse for alle hold og tilsidesætte ovenstående regler. Hold kan derfor blive flytte fra junior til senior divisionen eller omvendt, hvis det skønnes bedst for den samlede deltageroplevelse.


FORMAT

  • Der spilles 6 ender i hver kamp.
  • Holdet får 2 point til den samlede stilling for en sejr og 1 point for uafgjort kamp samt op til 5 rangeringspoint for den enkelte dag.
  • Alle hold har mulighed for, at tage en rutineret spiller med som coach. Han/hun kan guide holdet før og efter kampen samt ved timeouts under kampen. Der kan ikke guides under kampen.
  • Holdet har 2 timeouts pr kamp i juniordivisionen og 1 time out pr kamp i senior divisionen.
  • 3 ud af de første 5 tilmeldte skal være repræsenteret på en spilledag for at resultatet i en runde kan føjes til den samlede stilling. 
  • Stillingslighed samlet eller på dagen afgøres ved ender/ sten/ ender imod sig.
  • Der vil være præmier for deltagelse den enkelte dag og en samlet vinder for hele sæsonen i hver division.
  • Hvert hold kan maks få point for 3 (ud af 4) spilledage i den samlede stilling. Hvis et hold stiller op for alle 4 dage, og der er plads, kan det dermed benytte de 3 bedste resultater. Skriv i jeres første tilmelding hvilke fremtidige dage i forventer at kunne spille eller om i stiller op for en enkelt dag.

Hvis du har spørgsmål til turneringen, kan du skrive til turneringens koordinator Thorbjørn på: thorbjorn@curling.dk eller udviklingskonsulent Mia på: mia@curling.dk

Deltagerbetaling 

80 kr. pr dag pr. hold. 

Tilmeld dit hold til næste spilledag nedenfor. Angiv spillererfaring (startdato til curling) pr spiller og i hvilken division I foretrækker at stille op i samt fremtidige dage i ønsker at spille. Holdet skal gentilmelde sig forud for hver spilledag.

Share