Kvalifikation til EM og OL-kval

Den kommende weekend starter kvalifikationen til EM og for damernes vedkommende også OL-kvalifikationsturneringen. I DCuF’s regler er det bestemt at OL-holdene automatisk har retten til at repræsentere Danmark ved det foregående EM, men sådan skulle det ikke gå denne sæson.

På herresiden har Rasmus Stjernes hold fra Hvidovre vundet retten til at spille OL-kvalifikation og dermed også OL hvis de skulle være så dygtige at kvalificere Danmark til dette. Holdet havde dermed også retten til at spille EM i St. Gallen i november. Dette år må Danmark dog affinde sig med at være i B-rækken på herresiden og Team Stjerne har valgt at det ikke er den optimale forberedelse til OL-kval’en i december og OL er uhyre vigtigt for både hold og forbund. Derfor spiller de andre danske herrehold nu om pladsen til B-EM.

Hos damerne havde Lene Nielsens hold pladsen til både EM og OL-kval. Dog er dette hold opløst og der er dermed en kvalifikationsturnering om retten til at overtage pladsen til begge turneringer.

EM/OL-kval foregår 15-17/9 samt 22-24/9 i Tårnby (I hallen med 2 baner, så tilskuere skal huske lidt varmt tøj)

Programmet kan ses her.

 

 

Share