Tårnby vært for C-EM i 2018

Tårnby vært for C-EM i 2018

PRESSEMEDDELELSE

Danmark valgt som vært for Europamesterskaberne 2018

Fredag den 5. januar 2018 kunne World Curling Federation (WCF) offentliggøre, at Tårnby Curling Club og dermed Danmark og Dansk Curling Forbund skal være vært for de kommende Europamesterskaber i curling, i C-gruppen.

Mesterskaberne, som er for både herre- og damehold, vil blive afholdt fra den 11. til den 18. april 2018, i Tårnby Curling Club, og Danmark er repræsenteret med et herrehold.

Jeg er utrolig stolt over, at WCF igen ser i Danmarks retning, når internationale mesterskaber skal afholdes. Det er mindre end en måned siden, at vi offentliggjorde kvindernes VM, i Silkeborg i 2019, og allerede nu kan vi præsentere endnu et stort internationalt arrangement på dansk is” udtaler formand for Dansk Curling Forbund, Henrik Christoffersen.

Tårnby Curling Club har tidligere været vært ved en række mesterskaber, herunder bl.a. flere Verdensmesterskaber, og senest Junior Verdensmesterskaberne i 2016.

Vi har at gøre med nogle mennesker, som har meget stor erfaring med at afvikle arrangementer af den her karakter. Derfor er jeg både meget glad for og tryg ved, at Tårnby Curling Club igen vil lægge is til et Europamesterskab”, tilføjer Henrik Christoffersen.

Formanden for Tårnby Curling Club, Johannes Jensen er selvsagt også meget glad for, at WCF’s valg er faldet på Tårnby Curling Club: ”It is a great pleasure for Taarnby Curling Club to be involved with the World Curling Federation in being the venue to host the European C-Division Curling Championships. We are looking forward to welcoming all to Taarnby once again”.

Danmark rykkede ned i C-gruppen efter et ganske utilfredsstillende resultat for herrerne ved B-EM i 2017. B-EM blev ikke spillet af det sædvanlige landshold anført af Rasmus Stjerne pga. forberedelserne til OL-kvalifikationen i december 2017, som sikrede de danske herrer en plads ved Vinter OL i Pyeongchang i Sydkorea, i februar 2018.

 

Du kan hente pressemeddelelsen her: PRESSEMEDDELELSE

Share