DAME VM – 16-24 MARTS 2019

DAME VM – 16-24 MARTS 2019

BLIV FRIVILLIG!

LOC (Local Organisations Comite) søger frivillige til WWCC 2019 i Silkeborg.

Dette opslag henvender sig mest til det vi kalder On Ice frivillige.

HVAD FÅR JEG

  • DU FÅR EN UNIK MULIGHED FOR AT KOMME HELT TÆT PÅ NOGLE AF VERDENS BEDSTE CURLING SPILLERE
  • DU BLIVER EN DEL AF ET FANTASTISK TEAM
  • DU FÅR EN OPLEVELSE FOR LIVET
  • DU FÅR NYE CURLING VENNER FRA HELE VERDEN
  • DU BLIVER EN DEL AF WORLD CURLING FEDERATION

 

Alle udenbys ON ICE frivillige tilbydes overnatning (sted endnu ikke besluttet) Vandrehjems standard ved minimum 3 dages arbejde. Minimum 2 vagter/kampe per dag.

Alle ON ICE frivillige får et måltid mad før eller efter hver vagt/kamp.

Alle On ICE frivillige, der tager minimum 3 vagter/kampe får beklædning, ikke helt fastlagt, men minimum 1 Event jakke m. Logo + evt. T-shirt/Sweatshirt, nærmere info kommer senere.

Se funktioner og tilmeldingsinfo herunder.

VI SKAL BRUGE

On Ice er dommere, her stiller WCF med 1 Chief Umpire + 1 Deputy Umpire. Her udover skal der bruges 3-4 dommere, der som minimum har deltaget i WCF dommer kursus i Füssen.
Du skal kunne være i Silkeborg fra 14.-24. marts 2019.

Endvidere skal der bruges 2 Ice-end observere pr. kamp, til at sætte scoren op på scoreboard og være ”Runner” for Dommerne etc. Kræver kendskab til curling. Du skal have deltaget i minimum et dansk dommerkursus. DCuF vil arrangere dommerkursus i efteråret 2018, så du kan sagtens nå at blive top-klar!
Du skal kunne tage så mange vagter som muligt.

 

On Ice er Timere. Her stiller WCF også med Chief og Deputy. Herudover skal der bruges 4 timere + 1 reserve pr. spillerunde (3 spillerunder pr. dag). Timeren styrer kampuret, og trykker tænketiden on/off. Time out tid, Pause tid etc. Her kræves ikke forudgående kendskab til funktionen, udover et almindeligt Pc-kendskab og et minimum kendskab til curling.

Her skal du kunne være i Silkeborg, så mange dage som muligt.                                                                                                          Oplæring vil løbende foregå i Silkeborg. DCuF vil lave et Dommer/Timer kursus i efteråret 2018.

 

On Ice er Statistisk. Her stiller WCF også med Chief og Deputy. Herudover skal der bruges 4 stas. +1 reserve per spillerunde. Her kræves kendskab til curling og PC på brugerniveau. Du skal holde øje med hvad skipper kalder (Gurard, Draw, Take out etc.) og kunne se rotation (Inhand =clockweise, outhand=counter clock weise) og notere det på Pc-program, Curlit. Dit arbejde bruges til statistik for hele kampen og for at Tv-kommentatorer kan nævne hvor mange procent spilleren/holdet har spillet med. Du skal helst kunne være i Silkeborg hele ugen. Oplæring vil forgå i Silkeborg fredag 15. marts 2019.

 

Ice Crew er arbejde på og med isen.  Her stiller WCF også med Chief og Deputy.

Her skal bruges 4-6 personer der kan starte ca. 1 uge før VM begynder dvs. ca. 8-9 marts 2019.
Der skal floodes (lægge vand på) males is, optegne huse, laves linjer, lægges reklamer osv.

Her kræves ingen forudsætninger, men arbejdet er lidt fysisk krævende, da man står meget op og trækker slanger etc. Personer der har været på is-kursus i Füssen eller har DCuF Ice maker kursus vil blive foretrukket. (ikke krav) Du skal kunne tage så mange vagter som muligt i denne periode.
Man arbejder mange timer hver dag, ofte 8-12 timer.

Når VM er i gang skal der bruges 6 mand pr. kamp, for at assistere Chief og Deputy Ice Maker.
Her består hovedopgaven i at hjælpe med den daglige is-præparation, fjerne sne/is, feje og moppe. Der kræves ikke forudgående kvalifikationer, man skal kunne arbejde under lidt tids pres, da tiden for is-præparation ofte er kort mellem kampene. Gode samarbeds relationer er påkrævet. Personer der kan være der hele ugen vil blive fortrukket.
KONTAKT OS

HVIS DU ER BLEVET INERESSERET I AT VÆRE MED SOM FRIVILLIG. SÅ SEND EN MAIL TIL FREDDY FROST FREDERIKSEN: freddyfrost@curling.dk eller ring på telefon 60458505

Tilmeldingsskema findes på sidste side her: Frivillig til Dame-VM 2019

DU BINDER DIG IKKE FOR NOGET.
VI ER KUN INTERSSERET I AT VIDE HVOR MANGE DER KAN TÆNKES SIG AT DELTAGE, OG HVAD DU KUNNE TÆNKE DIG AT LAVE.
DU VIL HEREFTER KOMME PÅ MAILLISTE OG MODTAGE LØBENDE INFO.

Share