Tag med Dansk Curling Forbund til Curling EM i Helsingborg!

Når Europamesterskaberne i de bedste europæisk rækker skydes i gang den 16. november 2019, er Danmark repræsenteret med både et Herre- og et Damehold. Konkurrencen bliver hård og ubarmhjertig, når modstanderne både tæller svenske OL-guld og sølvvindere, de schweiziske dame-VM guldvindere samt Norge, Rusland og Skotland, som alle er placeret højt på verdensranglisten. Derfor sender vi en danske fan-delegation afsted, så vi med hujen, klappen og massere af god stemning, kan sende vores to hold god afsted i mesterskabet.

Vi har lejet en bus, som fragter os fra Københavns hovedbanegård og direkte til hoveddøren, i Helsingborg.

Her skal vi se Damernes første kamp ved dette EM og derefter Herrernes anden kamp. Holdene skal dyste mod henholdsvis værtsnationen Sverige og Rusland – to spændende kampe!

Der er afgang den 16. november 2019 kl. 12.30 fra Københavns hovedbanegård og vi forventer at være retur igen omkring kl. 00.30.

Prisen for dette arrangement er kr. 270 for voksne og kr. 235 for børn (under 18), og inkluderer;

  • Bus T/R fra Københavns hovedbanegård til Helsingborg is-arena
  • Bro/færge
  • Indgang til begge EM kampe (hhv. kl. 15.00 og kl. 20.00)

Tidspunktet for Europamesterskabernes åbningsceremoni er endnu ikke bekræftet og du kan derfor være heldig OGSÅ at få den med i hatten.

Kommer du fra Jylland, så anbefaler vi at tage toget ICL 51326, med afgang fra Århus H kl. 9.14 (ankomst kl. 12.08 i København).

Alternativt har Flixbus en afgang kl. 8.20 med ankomst kl. 11.45 (kr. 99,00) eller Kombardo Expressen kl. 8.30 med ankomst kl. 11.55 (kr. 119,00).

Til hjemturen afgår toget IC 8501 fra København H kl. 00.36, med ankomst i Århus kl. 04.14.

Der er naturligvis også mulighed for at overnatte i København, og bruge søndagen til ”Jul i Tivoli”, hvor du kan opleve betagende julemagi, der bringer dig i ægte julestemning. Tusindvis af funklende lamper og lyspunkter glimter i Haven og skaber lys i det kolde vintermørke. Det er blot et forslag.

Billetter kan købes online, lige her, dog kun frem til 4. november 2019. BEMÆRK!! TILMELDINGEN ER FORTSAT ÅBEN!
DCuF forbeholder sig retten til at aflyse, i tilfælde af for få tilmeldte – i så fald vil betalingen blive refunderet.

Share