Curlingens dag forløber som planlagt – dog ikke i Hvidovre

Curlingens dag forløber som planlagt – dog ikke i Hvidovre

I uge 40 glæder de fleste danske curlingklubber sig til at åbne døren for nysgerrige danskere. I alle curlinghaller er der taget højde for de restriktioner, retningslinjer og anbefalinger, myndighederne kommer med, og det kan heldigvis stadig lade sig gøre at gennemføre arrangementerne langt de fleste steder.

Desværre har Hvidovre Curling Club dog set sig nødsaget til at aflyse deres arrangement den 30. september. Klubben er omfattet af de nye restriktioner for hovedstadsområdet, som i deres tilfælde ikke gør det muligt at gennemføre arrangementet på det niveau, klubben ønsker.

Skulle du være bosiddende i området omkring Hvidovre og har lyst til at prøve kræfter med curlingsporten, så kan du naturligvis kontakte klubben for en aftale om, hvornår og hvordan du kan få en introduktion til sporten. Klubben kan kontaktes på telefon 3677 3370 eller på e-mail hcc@hcc.dk.

Du finder en oversigt over de øvrige arrangementer under Curlingens Dag på oversigten herunder.

Share