Vil du stå i spidsen for et stort mesterskab?

Vil du stå i spidsen for et stort mesterskab?

Kunne du se dig selv som omdrejningspunkt, næste gang der skal arrangeres en større international curling-event i Danmark? Så har du chancen, når Dansk Curling Forbund tilbyder 1-2 pladser på Idrættens Eventmanagement Uddannelse.

Det er niende gang, at Sport Event Danmark og Danmarks Idrætsforbund udbyder denne uddannelse, og formålet er at ruste deltagerne til at løse de opgaver og problemstillinger, der følger med internationale idrætsarrangementer. Desuden vil uddannelsen give inspiration og sparring og masser af muligheder for at skabe netværk i idrættens verden.

Dansk Curling Forbund har ambitioner om at tiltrække internationale events til landet, og derfor tilbyder forbundet fuld betaling af kurset, og som deltager skal du derfor kun betale transporten. Til gengæld forpligter du dig til at være tovholder på at arrangere og gennemføre afholdelsen af et større internationalt event som eksempelvis EM, VM eller en World Curling Tour-afdeling.

Der er tale om et eftertragtet kursus med meget begrænset antal pladser, og derfor beder vi om en motiveret ansøgning fra de medlemmer af Dansk Curling Forbund, der måtte være interesserede i at deltage på uddannelsen. Vi udvælger 1-2 kandidater,  når vi har behandlet ansøgningerne, der skal være os i hænde senest 16. august 2021.

Ansøgningen skal sendes til formand Henrik Christoffersen på mailadressen henrik@curling.dk.

Du kan læse meget mere om Idrættens Eventmanagement Uddannelse herunder.

Share