WCF lancerer ny stream-kanal

WCF lancerer ny stream-kanal

I forbindelse med EM i curling, der indledes lørdag 20. november, lancerer World Curling Federation en ny streaming-platform, The Curling Channel. Her vises udvalgte kampe fra mesterskaberne – deriblandt et par af de danske kampe.

Streaming-platformen fungerer sådan, at man betaler et symbolsk beløb pr. kamp, man ønsker at se. Omkostningen bruges til at skabe en endnu bedre streaming-oplevelse for brugerne, ligesom en andel af omsætningen sendes videre til de enkelte nationers curlingforbund.

Så snart du opretter en bruger på The Curling Channel vil du kunne se de første to kampe gratis, for at afprøve, om muligheden er noget for dig.

Der er flere detaljer om det hele, hvis du klikker lige her:

THE CURLING CHANNEL

God fornøjelse – og hep hep til de danske herrer og damer i Lillehammer.

Share