OL-gyser lørdag kl. 15

OL-gyser lørdag kl. 15

De danske curlingherrer sluttede grundspillet ved OL-kvalifikationen på en fjerdeplads efter en sikker sejr over Tyskland torsdag morgen og et knebent nederlag mod Tjekkiet torsdag aften. Det betyder, at Danmark har sikret sig en afgørende kvalifikationskamp om at komme til OL i Beijing, hvor de danske damer allerede er kvalificeret.

Allerede efter sejren over Tyskland var Danmark – på grund af de øvrige resultater – sikret en playoff-plads, og mødet med Tjekkiet blev dermed et åbent opgør om tredje – og fjerdepladsen. Den kamp startede med et par blanke ender, inden holdene fulgtes ad længe. Til slut fik tjekkerne dog lagt pres på Danmark og de var foran inden sidste ende – og havde tilmed sidste sten.

Dermed tog tjekkerne tredjepladsen, som betyder, at de har to chancer mere for at komme til OL – mens Danmark med fjerdepladsen må nøjes med en enkelt chance.

Fredag spiller Tjekkiet og Italien den første slutspilskamp, hvor vinderen er klar til OL. Taberen af den kamp møder Danmark lørdag kl. 15. Den kamp kan følges live – link til streaming vil følge, når vi kender modstanderen.

Foto: WCF / Steve Seixeiro

Share