DCuF indgår samarbejde med Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter

DCuF indgår samarbejde med Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter

Dansk Curling Forbund opgraderer elitespillernes muligheder for at være i fysisk topform. Forbundet har indgået en samarbejdsaftale med Nørrebro Fysioterapi, hvor både den kontinuerlige fysiske træning samt mulighed skadesbehandling og -forebyggelse vil være i fokus.

Aftalen løbet fra årsskiftet og kan således allerede tages i brug, inden en hektisk start på 2022 med OL som det helt store højdepunkt.

– Aftalen med Nørrebro Fysioterapi er enormt vigtig for os. Vi har i mange år haft et efterslæb på fysisk træning, som har betydet at vores spillere selv har måtte sætte deres egne mål, følge op og dybest set selv finde ud af hvordan de bedst laver relevant fysisk træning, siger formand for DCuF, Henrik Christoffersen.

– Det er slut nu. Vi får adgang til topmoderne faciliteter og kompetencer hos Nørrebro fysioterapi. Jeg er sikker på, at vi i dette setup øger kvaliteten af spillernes fysiske træning, samtidig med at vi minimerer risikoen for skader som følge af f.eks. overbelastning. Dét skulle gerne kunne ses på banen i fremtiden, at vores spillere kommer i bedre fysisk form.

Hos Nørrebro Fysioterapi glæder man sig til at bidrage med specialist-rådgivning og toptunede faciliteter.

– Hos Nørrebro Fysioterapi og træningscenter er vi enormt stolte over at kunne bidrage med vores ekspertise til en i forvejen meget professionel opsætning for spillerne i Dansk Curling Forbund. Igennem samarbejdet kan vi være med til at præstationsfremme og skadesforebygge spillerne, således at forudsætningerne for at skabe resulterer bliver optimeret.  Hele teamet hos Nørrebro Fysioterapi og træningscenter ser frem til et spændende samarbejde med Dansk Curling Forbund, siger klinikchef og medejer Mads Korshøj Christensen.

De danske elitespillere forbereder sig i januar på OL, hvor både damer og herrer er kvalificeret. 

Share