Sjællands Cup-vindere blev HCC Old Boys

Sjællands Cup-vindere blev HCC Old Boys

Sidste kamp i Sjællands Cuppen blev spillet søndag d. 20 marts i Hvidovre Curling Club, hvor otte hold kæmpede om titlen. Det blev HCC Old Boys, der løb med sejren og vandrepokalen efter en tæt finale med en ekstra ende.

Nr. 2 blev GCC Wannabees og Nr. 3 blev Plan B fra HCC.

Sjællands Cup er en hyggelig turnering for alle curlere fra Sjælland, der ikke er tilmeldt elitetræningscenteret. Her mødes rutinerede og mindre rutinerede spillere for at få nogle gode kampe, lære af hinanden og have nogle sjove timer sammen. Turneringen afsluttes med frokost.

Reglerne er, at alle kampe spilles ud fra 8 enders kampe efter dansk regelsæt – dog kan en kamp ende lige.

Sjællands Cup nr. 2 Gentofte Curling Clubs Wannabees.
Sjællands Cup nr. 3 Plan B fra Hvidovre Curling Club.

Fotos: Torben Møhl Keller.

Share