SØGES: Landstrænere

SØGES: Landstrænere

Arbejdet med at få sat sejlene mod Internationale medaljer fortsætter og derfor søger vi lige nu en række af landstrænere til at varetage de forskellige curling-discipliner, som på nuværende tidspunkt er hjemhørende i Elitecenteret.

Som landstræner for en disciplin, får du – sammen med dine landstræner kollegaer – muligheden for at udtage de spillere der skal repræsentere Danmark Internationalt, ligesom du er (med)ansvarlig for at Elitecenteret fungerer. Du får altså en enormt vigtig rolle i dansk curling, som for den rette person kan udvikle sig til et internationalt eventyr.

Kunne det være noget for dig, brænder du for elitecurling og måske vigtigst af alt – brænder du for at bruge dine kompetencer og erfaringer til at gøre en mærkbar indsats for dansk (elite)curling, så er det nu chancen er der!

Læs opslaget nedenfor og skulle du have nogen spørgsmål, eller ønsker du at søge en af stillingerne, så skynd dig at skrive til DCuF’s formand Henrik Christoffersen på henrik@curling

Stillingsopslag – Landstræner i Dansk Curling Forbund

Share