Kvindelandsholdet vinder Optimistprisen

Kvindelandsholdet vinder Optimistprisen

En positiv tilgang er Kvindelandsholdets ekstra brændstof, og den har de nu modtaget Optimistens sportspris for.

Vi har set dem danse og synge efter kampene, og ofte får landsholdsspillerne Madeleine Dupont, My Hollinger Larsen, Denise Dupont, Mathilde Larsen og Jasmin Lander fortalt om, hvordan de vægter glæden ved at spille sammen som hold meget højt. Også igennem et stærkt venskab uden for banen.

I modvind har de stået stærkt og hold fast i optimismen og er blevet ved med at tro på målet, selvom holdet mistede støtten fra TeamDanmark på grund af manglende resultater. Men med guldmedaljen ved EM 2022 fik de vist, at de hører til i toppen af international curling.

Dansk Curling Forbund ønsker Kvindelandsholdet et stort tillykke med Optimistprisen 2022 inden for sport!

Share