Curling kick-off kursus i Aalborg – på engelsk

Curling kick-off kursus i Aalborg – på engelsk

Aalborg Curling Klub tilbyder nu et begynder kursus på engelsk. På Kick-off forløbet, der startede i januar, deltager spillerne fra Grækenland, Sverige, Rusland, Brasilien og Canada – samt et par danske spillere.

Se billeder her fra den første dag på isen, hvor der blandt andet blev trænet slides. Det kan være svært at holde balancen den første dag. Men alle tog det dog med et smil og er klar til de næste ugers udfordringer, forlyder det fra den nordjyske klub.

Vil du høre mere om kick-off begyndertræningen i Aalborg Curling Klub, kan du finde klubbens hjemmeside her.

Dansk Curling Forbunds Kick-off forløb er et begynderprogram, hvor du bliver introduceret til curling spil, teknik og isen, så du er klar til at spille på egen hånd. Læs mere her om, hvordan du kommer i gang med et kick-off forløb i din curlingklub.

Fotos: Aalborg Curling Klub.

Share