Prøv Street Curling ved Aktive Forårsdage i Gentofte

Prøv Street Curling ved Aktive Forårsdage i Gentofte

Gentofte Curling Club ruller street curling-banen ud til Aktive Forårsdage i Gentofte Kommune, hvor man tirsdag d. 9. maj mellem kl. 10-14 kan prøve alle en masse idrætsaktiviteter af i Gentofte Sportspark.

Aktive Forårsdage er for dig på 60+, der ønsker at prøve nogle af de muligheder, der i kommunen, for at være aktiv og deltage i sociale fællesskaber. Ishallen er jo sæsonlukket, men street curling er et sjovt og konkurrencedygtigt spil, der kan spilles af folk i alle aldre. Her kan man få en smagsprøve på de kvaliteter, som curling har.

Tirsdag d. 9. maj kl. 9-14 i Hal A, Gentofte Sportspark.

Kom og hør mere om curling for seniorer. Du kan se, hvordan vi spiller curling og hvilket udstyr vi bruger.

Tilmeld dig her til Curling ved Aktive Forårsdage.

Curling træner fysikken på mange måder og er moderat intens og sikker sport, hvor man kan være aktiv sammen med andre og i længere tid. I street curling skal man ikke tænke på, om man kan stå på isen, så her kommer spillet hurtigt i gang. Man træner både sin balance, koordinationsevner og finesse i at sætte stenen præcist.

Curling minder lidt om skak og bridge for der skal også tænkes taktisk og spillet ændrer sig undervejs, alt efter ens modstanders strategi.

Share