Skal du med på WCF Dommerkursus?

Skal du med på WCF Dommerkursus?

Er du dommer eller drømmer om at dømme mesterskaber, så er dette kurset for dig! I samarbejde med World Curling Federation afholder Dansk Curling Forbund dommerkursus d. 16. september 2023 i Hvidovre Curling Club.

Kurset består af både en teoretisk og en praktisk del.
Den teoretiske del foregår på computer, og indeholder al teori om regler, hvordan forskellige situationer skal dømmes samt de opgaver, der er i rollen som dommer. Teoridelen skal bestås, før du kan deltage på den praktiske del af kurset.

Den praktiske del vil foregå i curlinghallen d. 16. september. På dagen vil der være en underviser fra WCF. Her vil alt det teoretiske blive omsat i praksis.

OBS: Kurset kommer til at være på engelsk, da underviseren er Bob Bomas fra Holland.

Praktisk: Der er plads til 8 personer på dommerkurset, der består af både en praktisk del på dagen og en online del, som skal bestås før den praktiske del d. 16. september i Hvidovre. Link til online-delen modtager du efter tilmelding.

Pris: 500 kr.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål skal sendes til Asmus Jørgensen på: asmus@curling.dk

Tilmeldingsfrist: 31. maj 2023.

VIGTIGT: Du er først optaget på kurset, når du har modtaget bekræftelse per mail.

Foto: Fra Senior VM 2023. Jan Knoth.

Share