Team Krause sejrer igen på Nordic Curling Tour

Team Krause sejrer igen på Nordic Curling Tour

I Sundbyberg Open tog herreholdet Team Krause søndag deres anden sejr på Nordic Curling Tour, hvor de i søndagens finale mødte det svenske Team Landelius i en helt tæt kamp, der endte 4-1 til vores Krause-hold.

Finale resultatet blev: 0-1, 2-0, 0-2, 0-1, 1-0, 0-3, 1-0, x-x

Vi ønsker et stort tillykke til holdet med Mikkel Krause, Mads Nørgaard, Henrik Holtermann, Oliver Søe og Christian Karger! Det lover godt for næste weekends turnering, der er Danish Open i Hvidovre Curling Club.

Nordic Curling Tour

Næste turnering på den internationale Nordic Curling Tour er Danish Open i Hvidovre d. 2.-5. november, hvor både Team Krause og juniorholdet Team HGCC deltager på herresiden, og på damesiden deltager Team Dupont. Det bliver en spændende weekend med deltagelse af hold fra
Læs mere om Danish Open 2023.

Share