2. dag i Kick-off Cuppen

2. dag i Kick-off Cuppen

Anden spilledag i sæsonens Kick-off Cup havde seks hold til start i Esbjerg Curling Klub og blev en sjov og spændende dag for alle deltagere, som har spillet curling i op til to år.

Hjemmeholdet Curlingmødrene fra Esbjerg spillede sammen for første gang nogensinde, og selv om det ikke blev til sejr, var der brede smil og stort mod på kommende opgaver efter at have taget ikke færre end otte ender i de tre kampe.

Der var spænding ind i det sidste, da mixholdet fra Aalborg Curling Klub, Aarhus Curling Klub og Curling Club Odin på sidste sten trods nederlag snuppede den ene ende, som rykkede dem forbi Ice Breakers.

Femtepladsen gik til Aarhus or Yours, hvor debutanten Irwin havde overskud til at give thumbs-up til fotografen – måske i håbet om at billedet slap videre til galleriet, så han kan dokumentere hvor sjovt han har det på isen over for sin familie hjemme i Mexico.

Holdet med den yngste gennemsnitsalder, Dobbelt A fra Aalborg og Silkeborg Curling Club, sluttede på andenpladsen, mens sejren for anden Cup i træk gik til Last Minute Chargers fra Gentofte Curling Club.

I det hele taget var der et vist internationalt snit over turneringen med deltagere fra 🇲🇽x2, 🇭🇰x2, 🇬🇧, 🇸🇪, 🇭🇷, 🇺🇸, 🇮🇪

Resultater: https://www.softpeelr.com/en/tournaments/1802

Vær med i Kick-off Cuppen
Sidste spilledag afvikles 20. april i Aalborg Curling Klub i Gigantium, som danner ramme for en festlig afslutning på sæsonen – og uddeling af pokal til det bedste Kick-off-hold i 2023/2024.

I kan stadigvæk nå at tilmelde jer på https://www.curling.dk/kick-off-cuppen/

Foto og tekst: Søren Tidmand

Share