Is-klynge i Frederikshavn skal få flere børn og unge på isen

Is-klynge i Frederikshavn skal få flere børn og unge på isen

Frederikshavns Curling Club er med i det spændende DIF-initiativ ’Fremtidens idræt for børn og unge’, der er blevet til i samarbejde med A.P. Møller Fonden. Projektet skal skabe bedre idrætsmiljøer for børn og unge, og der bliver rundt om i landet udvalgt en række spydspidsforeninger, som på tværs af idrætter får tilknyttet en børne- og ungeansvarlig til at hjælpe foreningerne med arbejdet med børn og unge.

Lokale foreninger bliver sat sammen i klynger og Frederikshavn Curling Club er kommet med i Is-klyngen sammen med Frederikshavn Ishockey Klub og Frederikshavn Skøjteforening. Samarbejdet skal få flere børn og unge på isen og være med i aktive fællesskaber på tværs af foreningerne.

Lige nu er syv klynger i Danmark i gang under projektet på tværs af forskellige idrætsforeninger. Hver klynge får tildelt en børne- og ungeansvarlig, som vil stå for udviklingsarbejdet og erfaringsdeling.

Læs mere om initiativet Fremtidens idræt for børn og unge på DIF’s hjemmeside.

Foto: Flere børn og unge skal være fælles om at være aktive på isen. Carsten Nordentoft (i midten) er bestyrelsesformand i Frederikshavn Curling Club. DIF.

Share