Sjove dage med street curling til DM-ugen

Sjove dage med street curling til DM-ugen

Der var maser af besøg på street curling-banen til DIF DM-ugen, som i år var i Herning. Fra curling var vi sammen med andre idrætter i Kom-og-prøv-parken på Kousgaards Plads midt i Herning.

Torsdag og fredag kom lokale skoleklasser på besøg i Kom-og-Prøv-parken, hvor de kunne prøve sig af blandt andet på vores street curling-bane om formiddagen. Både elever og lærere fik nogle sjove timer på street curling-banen. Spillet er nemt at gå til, og de fleste kender det intuitivt.

“Det har jeg altid gerne ville prøve”, var en af kommentarerne.

Weekenden var til familier. Unge som ældre med børn og børnebørn kom forbi og spillede. Der blev løftet den tunge curlingsten af granit og flere spurgte til, om man skal være fysisk stærk for at spille curling.

Det kunne vi forklare, at man absolut ikke behøver at være, da vi slet ikke løfter rundt på stenene, men lader dem glide afsted over isen. Alt dette og mere til om fejning, teknik og hvordan det fungerer med træning og hold i curlingklubberne blev der snakket om. Det var dejligt at mærke en stor nysgerrighed over for vores fantastiske sport.

Takket være frivillige fra klubberne i Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Vojens sammen med udviklingskonsulent Mia Barrett blev DM-ugen igen i år et vindue til at fortælle om curling og få flere til at prøve curling af.

Tak til DIF’s DM-ugen-kontor for samarbejdet og til Spar Nord Fonden, der sponserer Kom-og-Prøv-parken.

Charlotte Jensen fra Aalborg Curling Klub fotograferede i løbet af weekenden. Se med her.

Share