Invitation – Til inspiration- og workshopdag 🤩

Invitation – Til inspiration- og workshopdag 🤩

Kære medlem i en dansk curling klub

Vi vil rigtig gerne se dig! – Uanset om du er helt ny i curlingens verden eller har været med længe.

Fremtiden for dansk curling tilhører nemlig os alle sammen, så vil du være med til at forme den?
Igennem workshops og diverse oplæg, sætter vi fokus på de muligheder og udfordringer forbundet står overfor netop nu. Samtidig vil vi give inspiration med hjem, som kan bruges i klubberne. Dette kunne f.eks. være ift. brugen af sociale medier, erfaringsudveksling på Kick-Off forløb eller andre initiativer som lykkes – eller måske ikke lykkes.

Vi skal derudover kigge på de store linjer i forbundet, f.eks. hvilke mål forbundet skal arbejde hen mod og kontingentstrukturen. Vi stiller bl.a. skarpt på forbundets muligheder og udfordringer og tager en dans omkring, hvilke fokusområder der bør prioriteres.
Skal vi fokusere mere på junior-arbejde, 60+ curling eller måske curling for udsatte målgrupper? – og vi bliver klogere på hvordan det går med frivilligheden.

Lyder det som noget for dig?
Så deltag i vores inspiration- og workshopdag, lørdag den 11. maj 2024 fra kl. 13.00.

Vi ser frem til en spændende og hyggelig dag, hvor alle har mulighed for at være med, uanset om man er ung eller ældre, elitespiller eller spiller for hyggens skyld. Ingen forudsætning er påkrævet!

Programmet slutter kl. 18.00, hvor vi sammen skal nyde en 3-retters middag. Det hele sker samme sted som generalforsamlingen, blot dagen før, og vi håber derfor, at rigtig mange vil deltage i både inspiration- og workshopdagen, tage en overnatning på hotellet og være med til generalforsamlingen søndag.

Det praktiske:

Sted – Klik her

Hotel Comwell, Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus

Pris – Klik her

Prisen er kr. 300 pr. person, som inkluderer blokke og kuglepenne, snacks, kage samt kaffe/the/vand under hele inspirations- og workshopdagen og 3-retters middagen, hvor drikkevarer dog skal tilkøbes.

Overnatning – Klik her

Vi vil gerne opfordre alle deltagere til at tilkøbe sig en overnatning på hotellet. Så er der ikke så langt “hjem” efter middagen, og du er klar til at gå ombord i den lækre morgenmadsbuffet næste morgen, inden forbundets generalforsamling starter kl. 10.00.

Overnatning er selvfølgelig fuldstændig frivilligt, men hvis du kontakter Comwell’s reception og oplyser at du skal deltage i Inspirations- og workshopdagen og derfor er omfattet af rabataftalen med Dansk Curling Forbund og Danmarks Idrætsforbund, så får du 17% rabat på overnatningen.
Bemærk at prisen for en overnatning kan variere fra dag til dag.

Tilmelding – Klik her

Af hensyn til planlægningen, så beder vi om at du tilmelder dig hurtigst muligt.
Seneste frist for tilmelding er den 1. maj 2024.

Vær opmærksom på hvordan du tilmelder dig!
Hvis du både deltager i inspirations- og workshopdagen samt generalforsamlingen, så skal du tilmelde dig to gange.

1) Tilmelding til Inspirations- og workshopdag: KLIK her.
2) Tilmelding til generalforsamling: KLIK her

Tilmeldingen er bindende.
For god ordens skyld gøres opmærksom på, at personer under 18 år gerne må deltage men skal være ifølge med en over 18 år, da arrangementet foregår på et offentlig hotel. Dermed gælder reglerne om alkoholservering også.

Transport – Klik her

Comwell ligger strategisk godt placeret i Aarhus; Tæt på Aarhus Banegård samt rutebilstation.
Der er dags dato fine muligheder for f.eks. billige DSB Orange billetter.
Kommer I i bil, så er der også gode muligheder for parkering. DCuF opfordrer kraftigt til samkørsel!

Parkering – Klik her

Der er flere muligheder for parkering samt opladning af elbil.
Spørgsmål til parkering bedes rettet til Comwell

  1. Comwell Aarhus
    Værkmestergade 2
    8000 Aarhus C
  2. Frederiks Plads (P-kælder)
    Bemærk at parkeringsarealet på gruspladsen med indkørsel fra Værkmestergade, ikke er en del af Comwells parkeringsareal.
    Indkørsel fra Værkmestergade
    8000 Aarhus C

    Pris:
    Dagskort: Kr. 100,-
    Døgn: Kr. 175,-

    Der er på parkeringsområderne tydelig skiltning omkring regler for parkering, og det er vigtigt gæsterne er opmærksomme på disse. Der må udelukkende parkeres på pladser markeret med ”Comwell”. Bilens registreringsnummer skal oplyses i hotellets reception inden 15 minutter fra påbegyndt parkering.

    Elbil
    Det er muligt at lade sin elbil på en af vores 16 ladestandere. Dette kræver eget medbragt type 2 kabel. Afregning for ladning håndteres af Clever og kræver således enten abonnement hos Clever eller afregning efter forbrug via app.

Share