Inspirations- og workshopdag 2024

300,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Dette er KUN tilmelding til Inspirations- og workshopdagen 2024.
Husk også at tilmelde dig til Generalforsamling, ved at klikke her.

Vil du være med til at forme fremtiden? Så deltag i vores inspiration- og workshopdag, lørdag den 11. maj 2024 fra kl. 13.00. Igennem workshops og diverse oplæg, sætter vi fokus på de muligheder og udfordringer forbundet står overfor og samtidig forsøger vi at give inspiration med hjem, som kan bruges ude i klubberne. Det kunne f.eks. være ift. brugen af sociale medier eller erfaringsudveksling på Kick-Off forløb eller andre initiativer som lykkes – eller måske ikke lykkes. Og hvordan går det egentlig med frivilligheden?

Vi skal også kigge på de store linjer i forbundet, f.eks. kontingentstrukturen og hvilke mål forbundet skal arbejde hen mod. Vi stiller bl.a. skarpt på forbundets muligheder og udfordringer og tager en dans omkring hvilke fokusområder der bør prioriteres. Skal vi fokusere mere på junior-arbejde, eller er 60+ curling vejen frem? Eller måske curling for udsatte målgrupper?

Det endelige program er ikke helt på plads, men uanset hvad, så bliver det en spændende og hyggelig dag, hvor alle har mulighed for at være med, uanset om man er ung eller ældre, elitespiller eller spiller for hyggens skyld.

Programmet slutter kl. 18.00, hvor vi sammen skal nyde en 3-retters middag. Det hele sker samme sted som generalforsamlingen, bare dagen før og vi håber derfor at rigtig mange vil deltage i både inspiration- og workshopdagen, tage en overnatning på hotellet og så være med til generalforsamlingen søndag.

Prisen er kr. 300 pr. person, som inkluderer snacks og kage samt kaffe/the/vand under hele inspirations- og workshopdagen samt den 3-retters middag, hvor drikkevarer dog skal tilkøbes. Ønsker du at overnatte, så skal du selv booke overnatningen, men vi arbejder på en rabat – så vent med at booke overnatning indtil vi udsender en særskilt invitation til inspirations- og workshopdagen i løbet af den kommende uge (uge 12).

For god ordens skyld gøres opmærksom på, at personer under 18 år gerne må deltage men skal være ifølge med en over 18 år, da arrangementet foregår på et offentlig hotel. Dermed gælder reglerne om alkoholservering også.

 

Inspirations- og workshopdagen afholdes:
Hotel Comwell Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus

Lørdag den 11. maj 2024 kl. 13.00. Middag kl. 18.00

 

Tilmeldingen er bindende!

Share