KIRKBI A/S donerer yderligere 60 millioner til OL- og PL-atleters forberedelser

KIRKBI A/S donerer yderligere 60 millioner til OL- og PL-atleters forberedelser

KIRKBI A/S fortsætter støtten til de danske atleter og donerer yderligere 60 millioner kroner til atleternes forberedelser frem mod OL og PL i Los Angeles i 2028, skriver Danmarks Idrætsforbund i en pressemeddelelse.

KIRKBI har allerede støttet elitecurling med en donation gennem Team Danmark til ‘Sommeris’, som giver helt nye sommertræningsmuligheder for curling.

Den økonomiske indsprøjtning har muliggjort at Dansk Curling Forbund, Gentofte Curling Club og Gentofte Kommune har udviklet et samarbejde om at have is på Gentoftes curlinghal i sommermånederne både her i 2024 og i 2025. Formålet er at skabe bedst mulige forberedelse for eliteatleterne frem mod OL 2026.

I sommerperioden kan elitespillerne træne teknikpas fokuseret over en længere periode. En træning, som der ellers ikke er nok tid til, når curlingsæsonen er i fuld gang. Dette kan du læse mere om i vores nyhed Dansk elitecurling kan spille på sommeris.

Læs nyheden om KIRKBI’s yderligere donation til OL- og PL-atleter på Danmarks Idrætsforbunds side hos nyhedsplatformen Ritzau.

Foto: Det bliver trænet teknik i Gentofte Curling Club. Juni 2024.

Share