Høj Hat & Curl’n fun

Høj Hat
Høj Hat er klubbens interne turnering, der afhængigt af den enkelte klubs muligheder afholdes enten en gang om ugen, måneden eller på typiske klubaftener. Mulighederne for at inddele holdene er mange ligesom turneringsformen kan variere. Fokus er på det sociale element, hvor du som spiller får mulighed for at møde klubbens andre medlemmer og lære nye ting, dyrke det sociale fællesskab og afgøre hvem der egentlig er den bedste Høj Hat spiller af jer alle sammen. Turneringen er således det naturlige samlingspunkt for klubbens medlemmer uanset alder, niveau og køn.

Aktivitetsvejledning

Curl’n Fun
Til et Curl’n Fun arrangement inviteres du og din familie/venner/kollegaer på isen for at spille curling – mod betaling. Vi har fokus på at give jer en sjov og underholdende oplevelse med en udfordrende og utraditionel sportsgren – kombineret med kyndig vejledning om spillet, tekniske basisøvelser samt taktiske elementer. Klubben stiller en instruktør til rådighed, der guider jer gennem hele forløbet samt udstyr. Arrangement varer typisk 1½-2 timer.

Curl’n Fun henvender sig særligt til firmaarrangementer, polterabend, foreningsdag for andre idrætsgrene/klubber og  som en familieaktivitet, hvor I ønsker at prøve noget nyt. Uanset hvad grunden er til at I er havnet i curling-klubben, ønsker vi jer rigtig god fornøjelse!

Aktivitetsvejledning
Flyer 1
Flyer 2
Registrering

Share