OL-drømmen lever for Lander/Holtermann

OL-drømmen lever for Lander/Holtermann

På næstsidste dag af Round Robin-delen af OL-kvalen i Leeuwarden, Holland, skulle Jasmin Lander og Henrik Holtermann forsøge at spille sig endnu tættere på en slutspilsplads i kampene mod Australien og Spanien. Da tirsdagen kunne opsummeres, var det danske par hverken kommet tættere på ellere længere væk fra OL-drømmen.

Tirsdag morgen var modstanderen ubesejrede Australien, og det blev en kamp, der skulle blive lidt af en gyser. Længe lignede det dansk succes, og føringen efter fire ender var på 6-1. Men så tog australierne for alvor fat og scorede tre i femte ende, inden Danmark kom på 7-4 efter sjette ende. Med tre i syvende ende fik Australien udlignet, og i ottende ende stjal de en enkelt, så det blev til 8-7-sejr til Australien.

Så var kravet til Lander/Holtermann, at Spanien skulle besejres i tirsdagens sene kamp, og den danske double kiggede sig da heller ikke tilbage, før sejren var i hus. Efter fire ender var der dansk 9-0-føring, og spanierne blev holdt på et enkelt point i de tre næste ender, inden de trak stikket ved stillingen 9-3 til Danmark.

Danmnark mangler nu en enkelt kamp i grundspillet, og den står mod en af de direkte konkurrenter om en top 3-placering – nemlig Ungarn. Den kamp skal vindes – og samtidig skal de øvrige kampe arte sig fornuftigt, hvis Lander/Holtermann skal sikre en plads i slutspillet om en OL-billet.

En nervepirrende onsdag er i vente.

Stillingen

  1. Australien, 4k, 4s
  2. Ungarn, 4k, 3s
  3. Danmnark, 5k, 3s
  4. Tyskland, 5k, 3s
  5. Rusland, 4k, 2s
  6. Spanien, 4k, 0s
  7. Tyrkiet, 4k,0s

Onsdagens kampe i Danmarks pulje:
10:00 Ungarn-Australien
10:00 Tyskland – Spanien
10:00 Tyrkiet – Spanien

19:00 Tyrkiet – Rusland
19:00 Spanien – Australien
19:00 Ungarn – Danmark

Nr. 1 i grundspillet går direkte i OL-kvalifikationsfinalen.
Nr. 2 og 3 går i semifinalerne.

Share