Aktivitetsvejledninger

Få en hjælpende hånd til at planlægge arrangementer i klubben. Brug aktivitetsvejledningen til “Åbent hus”, “Curl’n Fun” og “Høj hat”.

Åbent hus
Hvert år afholder klubberne i Dansk Curling Forbund et landsdækkende Åbent Hus arrangement i forbindelse med fejring af Curlingens Dag. Her kan du sammen med familie og venner prøve at sætte en sten og feje som en rigtig curling-spiller. Vores dygtige instruktører guider jer igennem alle spillets tekniske og taktiske dele, således at du prøver af på egen krop hvad det vil sige at spille curling. Arrangementet varer typisk 3-4 timer.

Til Klubber:
Aktivitetsvejledningen beskriver de vigtigste aktiviteter og opgaver, som hører til afholdelsen af et Åbent Hus. Aktivitetsvejledningen skal ses som en hjælp og inspiration til hvordan i klubberne kan afholde Åbent Hus arrangement. Den indeholder alle aktiviteter lige fra hvordan I reklamerer for arrangementet til en konkret opgavebeskrivelse – før, under og efter arrangementet. Aktivitetsvejledningen kan med fordel benyttes som rettesnor, når dagen skal planlægges i bestyrelsen eller andre udvalg.

Herunder kan du downloade aktivitetsvejledningen samt andre dokumenter i forbindelse med arrangementet. Inden arrangementsstart vil du også kunne finde aktuelle plakater og andet materiale.

Aktivitetsvejledning
Flyer 1
Flyer 2
Opgaveoversigt
Kommunikationsplan
Registrering

Høj Hat
Høj Hat er klubbens interne turnering, der afhængigt af den enkelte klubs muligheder afholdes enten en gang om ugen, måneden eller på typiske klubaftener. Mulighederne for at inddele holdene er mange ligesom turneringsformen kan variere. Fokus er på det sociale element, hvor du som spiller får mulighed for at møde klubbens andre medlemmer og lære nye ting, dyrke det sociale fællesskab og afgøre hvem der egentlig er den bedste Høj Hat spiller af jer alle sammen. Turneringen er således det naturlige samlingspunkt for klubbens medlemmer uanset alder, niveau og køn.

Aktivitetsvejledning

Curl’n Fun
Til et Curl’n Fun arrangement inviteres du og din familie/venner/kollegaer på isen for at spille curling – mod betaling. Vi har fokus på at give jer en sjov og underholdende oplevelse med en udfordrende og utraditionel sportsgren – kombineret med kyndig vejledning om spillet, tekniske basisøvelser samt taktiske elementer. Klubben stiller en instruktør til rådighed, der guider jer gennem hele forløbet samt udstyr. Arrangement varer typisk 1½-2 timer.

Curl’n Fun henvender sig særligt til firmaarrangementer, polterabend, foreningsdag for andre idrætsgrene/klubber og  som en familieaktivitet, hvor I ønsker at prøve noget nyt. Uanset hvad grunden er til at I er havnet i curling-klubben, ønsker vi jer rigtig god fornøjelse!

Aktivitetsvejledning
Flyer 1
Flyer 2
Registrering

Share