Landstrænere ansat til Elitecenter

Der er blevet ansat to landstrænere, der skal arbejde med spillere og hold i DCuF’s Elitecenter.

Den ene af landstrænerne er allerede igang. Mikael Qvist er nemlig med dameholdet til junior-A-VM i Krasnoyarsk, Rusland. Mikael var også træner da samme hold via en flot præstation til junior-B-VM kvalificerede sig til junior-A-VM og da samme hold via EM 2019 kvalificerede sig til det kommende VM for damer. Mikael har en lang karriere både som spiller og træner. Som træner kan bla. a. nævnes OL-sølv med damerne i 1998 og VM-sølv med herrerne i 2016.

Den anden ansatte landstræner er Kenneth Hertsdahl. Kenneth var som spiller med i toppen af dansk curling i en årrække og spillede sig 2007 til en bronze-medalje ved EM. Som træner har Kenneth repræsenteret både Danmark og Spanien ved flere mesterskaber. Kenneth tager med herreholdet til VM i Glasgow.

Mikael Qvist og Kenneth Hertsdahl, nyansatte landstrænere i DCuF’s Elitecenter.
Fotos er fra hhv. EM 2019 og EM 2017 (Hvor Kenneth trænede Spanien)
© WCF / Céline Stucki – © WCF / Richard Gray

Share