Inspirations- og dialogmøde

Dansk Curling Forbund har hermed fornøjelsen af, at invitere til Inspirations- og dialogmøde,

Søndag den 15. marts 2020 kl. 12.30
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mødet er for alle medlemmer af Dansk Curling Forbund, uanset om du sidder i en bestyrelse, eller ej, og er inddelt i tre dele.

Vi starter med en frokost, kl. 12.30 (husk tilmelding nederst), hvorefter vi ca. kl. 13.00 går til inspirationsdelen af mødet.

Her holder først Curling Club Odin et oplæg om de erfaringer de har gjort sig ved at samarbejde med det lokale erhvervsråd og stable en firma-curling-turnering på banen. En turnering som har bragt flere spillere på isen i Vojens.

Dernæst gives stafetten videre til Betina Andersen fra Silkeborg Curling Club. Betina var primusmotor på Skolemesterskaberne, som startede efter klubben var vært for Dame VM tilbage i marts 2019 og blev afsluttet med finalerne i december måned. Mesterskaberne har været en kæmpe succes, som har skabt meget omtalt – både i medierne og i kommunen.

Sidst, men ikke mindst, så bliver der lagt op til dialog om forbundets aktiviteter og strategi og der vil være mulighed for at vende overvejelser, bekymringer o.lign. Ligeledes vil forslag til generalforsamlingen kunne vendes, diskuteres og kvalificeres – deadline for forslag til behandling på generalforsamlingen er nemlig først den 12. april 2020.

Vi forventer at slutte af kl. 16.00.

HUSK AT TILMELDE DIG – KLIK HER
Tilmeldingsfrist 8. marts 2020

Share