Dansk Curling Forbund (DCuF) flytter eller aflyser samtlige turneringer resten af sæsonen 2019/2020.

Set i lyset af Regeringens pressemøde, onsdag den 11. marts 2020, har DCuF valgt at flytte eller aflyse samtlige af forbundets turneringer og mesterskaber fra dags dato og resten af sæsonen 2019/2020. Dette gælder både alle danmarksmesterskaber, kvalifikationsturneringer samt breddeturneringer.

Dansk Curling Forbund tager både vores spilleres, dommeres, officials, frivilliges og tilskueres sikkerhed alvorligt og ser derfor ingen anden mulighed.

I samråd med Turnerings- og Eliteudvalget vil DCuF’s bestyrelse snarest muligt udsende nærmere information om, hvilke turneringer som flyttes, samt hvilke der helt aflyses.

Verdensmesterskaberne i Dame- og Herrecurling
Indenfor den kommende måned skal både vores Dame- og Herrelandshold i aktion ved de forstående verdensmesterskaber. Vores damelandshold er allerede rejse til Prince George i Canada.

Vi bliver løbende orienteret af World Curling Federation, som er i dialog med World Health Organization (WHO) om den aktuelle sundhedsrisiko. På nuværende tidspunkt har WHO vurderet, at der ikke er grundlag for at aflyse hverken damernes eller herrernes verdensmesterskaber. Den samme vurdering har de lokale myndigheder, i hhv. Prince George og Glasgow taget, hvor verdensmesterskaberne skal afholdes.

Derfor er udgangspunktet, at begge mesterskaber afholdes som planlagt.
Skulle der ske ændringer som kompromitterer vores spilleres sikkerhed, så vil vi naturligvis gøre, hvad der er muligt for at afhjælpe situationen hurtigst muligt.

Afslutningsvis, så skal der lyde en opfordring til at tage Coronavirus seriøst, undgå panik og følge udviklingen igennem sundhedsmyndighederne frem for andre parter.

Skulle der være nogen spørgsmål i forhold til ovenstående, kan formand for Dansk Curling Forbund, Henrik Christoffersen kontaktes via e-mail henrik@curling.dk eller telefon 31200497.

Ovenstående meddelelse kan downloades som PDF her.

Share