– Juniorkvinderne kan komme langt

– Juniorkvinderne kan komme langt

En enkelt sejr, men tonsvis af erfaringer, og pigerne fik vist, at de kan præstere mod mere rutinerede curlingnationer!

Det blev til en enkelt sejr i VM grundspillet for juniordameholdet, men det at deltage er uvurderlig erfaring til at udvikle sit spil.

Det har været fantastisk at følge pigernes udvikling i denne sæson og til trods for, at holdet desværre ikke nåede sin målsætning om at forblive i A gruppen, har pigerne vist, at de kan præstere mod de større og mere rutinerede curlingnationer.  

Med den rette træning, engagement og mindset fremadrettet, kan de komme langt, siger juniordameholdets trænerteam Angelina og Camilla Jensen.

World Junior Curling Championships 2022 i Jönköping, Sverige.

Pigerne fortæller, at det været en stor oplevelse, der har givet dem mere erfaring til de kommende turneringer. Socialt har det givet dem mulighed for at knytte bånd med en masse andre curlinghold og –spillere på tværs af lande, som inspirerer og er med til at skabe et større sammenhold.

Sportsligt fik de mulighed for at deltage i og se curling på højt plan, som har givet flere erfaringer i, hvor vigtigt det er at være der for hinanden og støtte op om sine holdkammerater.

Hele eventen har de kun ros overfor og har kun haft gode oplevelser med de frivillige samt dommere ved VM, som har stået klar til at hjælpe ved behov.

World Junior Curling Championships 2022 i Jönköping, Sverige.
World Junior Curling Championships 2022 in Jönköping, Sverige.
World Junior Curling Championships 2022 i Jönköping, Sverige.

Fotos: World Curling Federation.

Share