Junior Mixed Doubles DM den 18.-20. november

Junior Mixed Doubles DM den 18.-20. november

Så er det tid til Junior mixed doubles DM, der spilles d. 18.-20. november 2022 i Hvidovre Curling Club. Alle kan være med, og man behøver ikke være ‘mixed’, man kan også stille op som to piger eller to drenge.

Sidste år kvalificerede de to bedste par sig Nordic Junior Curling Tours store mixed doubles turnering i Stockholm, der også kaldes det uofficielle VM i mixed doubles. I 2023 afholdes det den 19.-23. april. Men i år bliver deltagelse i NJCT besluttet ved udtagelse.

Men resultaterne ved Junior mixed doubles indgår selvfølgelig ligesom alle andre resultater i udtagelsesovervejelserne, så det er bare med at give den gas.

Husk at få tilmeldt dig senest fredag d. 28. oktober 2022 på mail: holtermann@curling.dk

Her finde du al information om DM sæsonen 2022-23.

Foto: Juniorcamp 2022. Søren Tidmand og Ulrik Schmidt.

Share