Flot placering ved Mixed Doubles VM 2023

Flot placering ved Mixed Doubles VM 2023

Mixed Doubles parret Jasmin Lander og Henrik Holtermann sikrede sig, at Danmark blev i A-gruppen ved VM 2023. I den sidste kamp i de indledende runder sikrede Lander og Holtermann 11-9 sejren over Italien (med OL guldvinder Stefania Contantini på holdet) med en fantastisk sten fra Jasmin Lander, der blev fejet suverænt af Henrik Holtermann.

Det var efter en uge med nervepirrende tætte kampe for mixed doubles parret og landstræner Ulrik Schmidt, hvor holdet spillede tætte kampe og tabte hele tre i en ekstra ende. Derfor var det utrolig flot at komme tilbage og få den sidste sejr i hus.

VM 2024

Samlet blev det til en 9. plads og er tre pladser længere fremme end sidste års 12. plads, og det betyder, at Danmark er direkte kvalificeret til VM 2024.

Placeringen er den bedste i mange, mange år!

Resultater ved MD VM 2023

EstlandDanmark6-7
Danmark Skotland1-7
KoreaDanmark6-9
DanmarkAustralien7-9
HollandDanmark8-7
DanmarkUngarn5-6
Danmark Canada2-8
Tjekkiet Danmark5-6
ItalienDanmark9-11

Se alle point i kampene på World Curling Federations hjemmeside.

Share