Danmark repræsenteret ved Dame-VM i Canada

Imorgen, lørdag, starter Dame-VM i North Bay, 3-4 timers kørsel nord for Canadas største by Toronto. Danmark er repræsenteret ved vinderne af VM-kvalifikationen fra Tårnby Curling Club. Holdet fik i sidste uge travlt da Mette de Neergaard måtte trække sig af personlige årsager. Heldigvis kunne Lina fra OL-holdet tage med på trods af så kort varsel. Dermed består holdet af skipper Angelina Jensen samt Christine Grønbech, Camilla Jensen, Lina Knudsen og Ivana Bratic. Det danske hold lægger ud mod de svenske olympiske mestre natten mellem lørdag og søndag, dansk tid.

Resultater kan følges på turneringens hjemmeside: http://www.worldcurling.org/wwcc2018

Angelina, Christine, Camilla, Lina og Ivana
Angelina, Christine, Camilla, Lina og Ivana

 

Share