Danmark rykker op med det samme

Det danske herrelandshold rykkede som bekendt ned i C-rækken ved EM i november 2017. Dermed skulle der spilles C-EM her i april. Det var en opgave for Team Mikkel Krause fra Tårnby Curling Club. Holdet var dermed på hjemmebane idet mesterskabet blev afholdt i netop Tårnby.  De danske herrer gjorde rent bord og vandt alle kampe i Round Robin samt 1v2-kampen over Hviderusland. Dermed kan holdet se frem mod at spille i B-rækken til EM i Tallinn november 2018. Her skal holdet så se om de kan komme helt op i A-rækken til 2019 og evt. spille om dansk plads til VM 2019.

Coach Kenneth Hertsdahl, Reserve Daniel Poulsen, Ulrik Damm, Daniel Abrahamsen, Mads Nørgaard og skipper Mikkel Krause. @ WCF / Tom Rowland
Coach Kenneth Hertsdahl, Reserve Daniel Poulsen, Ulrik Damm, Daniel Abrahamsen, Mads Nørgaard og skipper Mikkel Krause. @ WCF / Tom Rowland
Share