Mixed Doubles og Seniorer til VM i Sverige

I Östersund afholdes i øjeblikket både VM for Mixed Doubles og VM for seniorer (50+). Danmark er repræsenteret med et hold i Mixed Doubles og et herrehold hos seniorerne.

Mixed Doubles-holdet består af Christine Grønbech og Martin Grønbech. Holdet har i skrivende stund spillet to kampe. Det blev til en sejr over Kroation og et nederlag mod Norge. Mere om turneringen samt shot-by-shot-opdatering af kampene kan ses her: http://www.worldcurling.org/wmdcc2018. Der vises kampe på World Curling TV på Youtube, men desværre ikke nogle danske kampe.

Hos seniorerne består det danske hold af skipper Ulrik Schmidt samt Mikael Qvist, Niels Siggard-Andersen, Christian Thune og reserve Per Svensen, der også er coach for Mixed Doubles-holdet. Mere om turneringen her: http://www.worldcurling.org/wscc2018

Christine og Martin Grønbeh
Christine og Martin Grønbech

 

Christian Thune, Niels Siggaard-Andersen, Mikael Qvist og Ulrik Schmidt
Christian Thune, Niels Siggaard-Andersen, Mikael Qvist og Ulrik Schmidt
Share