Danmarksmesterskaber 2017/18 afgjort

Vinderne blev holdene skippet af hhv. Rasmus Stjerne og Madeleine Dupont.

Hos herrerne var finalen et opgør mellem to hold fra Hvidovre; de forsvarende Danmarksmestre fra Team Rasmus Stjerne samt Team Daniel Poulsen. Der blev spillet bedst af 5 finaler, men 3 kampe var nok til at afgøre denne sæsons Danmarksmesterskab for herrer.

Morten Berg Thomsen, Oliver Dupont, Mikkel Poulsen, Johnny Frederiksen og Rasmus Stjerne
Morten Berg Thomsen, Oliver Dupont, Mikkel Poulsen, Johnny Frederiksen og Rasmus Stjerne

Hos damerne stod finalen mellem Team Madeleine Dupont fra Hvidovre/Gentofte og Team Angelina Jensen fra Tårnby. Her skulle vi helt ud i den 5. finale idet holdet fra Tårnby vandt de 2 første finaler og holdet fra Hvidovre/Gentofte vandt de 2 næste. Team Madeleine Dupont vandt 5. finale og kunne dermed kåres som Danmarksmestre for damer.

Team Dupont skal dermed repræsentere Danmark ved EM i Tallinn til november. Hos herrerne er det dog ikke Team Stjerne der skal til EM, idet holdet ovenpå en hård OL-sæson har valgt ikke at fortsætte næste sæson. Dermed skal det højest rangerende hold, der opfylder DCuF’s krav repræsentere Danmark ved det forestående C-EM i Tårnby. Det er Team Mikkel Krause fra Tårnby. Hvis holdet kvalificerer Danmark til B-EM, ligeledes i Tallinn, er det samme hold der deltager der.

Denise Dupont, Madeleine Dupont, Mathilde Halse, Julie Høgh og Lina Knudsen
Denise Dupont, Madeleine Dupont, Mathilde Halse, Julie Høgh og Lina Knudsen

 

Fotos lånt af Team Stjerne og Martin Høgh.

Share