Tid til medlemsregistrering

Tid til medlemsregistrering

Den årlige medlemsregistrering står for døren, og som formand eller kasserer skulle du gerne have modtaget en mail fra det centrale forenings register CFR. Klubbernes medlemstal skal indberettes til DIF via hjemmesiden medlemstal.dk.

Npr du logger ind, er der adgang til vejledninger og mulighed for at opdatere kontaktinformation.

Med de udfordringer, der har været overalt i 2020, må vi forvente en del forandringer i medlemstallene, og derfor er det meget vigtigt at være ekstra opmærksomme på at få indbettet alt og at få indberettet korrekt. Dette gælder alle, der har været medlem af klubben i min. 3 måneder i løbet af 2020.

Det gælder også medlemmer, der er fritaget fra kontingent f.eks. trænere, æresmedlemmer m.fl.). 

Der skelnes ikke mellem aktive og passive, og der er ikke tale om et øjebliksbillede, men om at få talt alle 2020 medlemmer. 

CFR-systemet har mulighed for at udveksle oplysninger med flere foreningsprogrammer. Hvis I benytter jer af et af disse foreningsprogrammer (pt. Conventus, Klubmodul, Holdsport, WinKAS, Clumeo, Zakobo og Foreningsadministrator), kan I indberette medlemstal direkte derfra.

Som altid hjælper vi meget gerne, hvis der er spørgsmål til registreringen. Der er åbent for indberetning allerede nu, så det er bare med at få det klaret, inden juletravlheden melder sig. Skulle du ikke nå det før jul eller nytår, er der stadig mulighed indtil 31. januar, men man kan jo ligeså godt få det klaret i god tid…

Share