Super træningsweekend i Gentofte

Super træningsweekend i Gentofte

17.-18. september 2022 afholdt Dansk Curling Forbund træningslejr for curlere på alle niveauer, og der var super god stemning i Gentofte Curling Club over weekenden.  

Deltagerne var spillere fra klubber i hele landet, og flere af spillerne havde kun spillet ½-1 år, men klarede sig vældig godt på isen godt guidet af træningslejrens to instruktører: Christian Repmann og landsholdspiller Oliver Rosenkrands Søe.

Temaet for træningslejren var kommunikation med holdet og taktik, men der blev også trænet helt grundlæggende øvelser, som man altid kan blive bedre til: at stille sig op i hakket og slide ud, hvordan man liner og meget mere. Lørdag aften var der fællesspisning og hygge.

Formålet med træningslejren er også at lære hinanden at kende i curling på tværs af klubberne.

Tak til alle der deltog, instruktører og til Thorbjørn Jackholm, der arrangerede træningslejren.

Fotos: Thorbjørn Jackholm.

Share