Danmark springer Mixed Team Curling VM 2023 over 

Danmark springer Mixed Team Curling VM 2023 over 

Efter forsommerens udtagelse af spillere til EM 2023 og Junior B-VM 2023, valgte eliteudvalget i første omgang at udsætte udtagelsen af spillere til Mixed Team Curling VM 2023. Dette skyldes, at mange af de spillere, som havde udtrykt ønske om at spille Mixed Team VM allerede var udtaget til de øvrige mesterskaber, og de forberende turneringer planlægningsmæssigt kommer til at ligge i konflikt med Mixed Teams VM.

Leder af Elitecentret, Ulrik Schmidt siger: 

– Det er meget positivt, at spillerne har valgt at prioritere forberedende turneringer. Men det efterlader os med meget få spillere, som vil kunne sendes af sted til Mixed Teams Curling VM – og kun få har udvist interesse.

– Det er første år, vi havde planlagt udtagelse til Mixed Teams Curling VM. Målet med at sende et hold vil være enten at opnå et sportsligt resultat eller skabe udvikling af talenter. Vores vurdering er, at det ikke er muligt at opnå et resultat og at sende meget uerfarne spillere af sted, hvis det overhovedet er muligt, vurderer vi ikke er en god idé. På denne baggrund er det besluttet, at vi ikke sender et hold af sted i år. 

For yderligere kommentarer, kontakt venligst Elitecenterleder Ulrik Schmidt på mail: us@curling.dk eller telefon 4086 2664.

Læs om udtagelsen til EM 2023 og B-VM 2023.

Share