Udtagelse af spillere til EM og Junior B-VM

Udtagelse af spillere til EM og Junior B-VM

Den sportslige ledelse i Dansk Curling Forbund har nu udtaget de curlingspillerne, der skal repræsentere de danske landshold ved EM 2023 og Junior-VM 2023. EM 2023 spilles fra d. 18.-25. november og Junior B-VM spilles fra d. 7.-18. december 2023.

Følgende spillere er udtaget – i alfabetisk rækkefølge:

EM – herrer:
Henrik Holtermann
Mads Nørgaard
Mikkel Krause
Oliver Søe
Tobias Thune

EM – damer:
Denise Dupont
Jasmin Lander
Madeleine Dupont
My Hollinger
Signe Schack

Junior B-VM – herrer:  
Alexander Qvist
Jacob Schmidt
Jonathan Vilandt
Kasper Jurlander Bøge
Nikki Jensen

Junior B-VM – damer:
Emilie Holtermann
Gabriella Qvist
Karolina Jensen
Katrine Schmidt
Natalie Wiksten

Udtagelse til Mixed Teams VM

Udtagelsen til Mixed Vm for hold kommer senere, da flere af de tilmeldte spillerne også er udtagede til EM eller Junior B-VM. Desuden er der forberedelsesturneringer, eksempelvis Nordic Curling Tour i Jønkøping at tage hensyn til.

“Vi har noteret os, at flere af spillerne har taget positivt imod opfordringen til at fokusere deres sæsonplan.  Det synes vi er meget positivt, da det er essentielt for at skabe resultater.  Derfor vil vi heller ikke uden videre udtage spillere, som går imod forberedelsen til EM /Junior B-VM”, siger elitecenterleder Ulrik Schmidt.

Der er derfor blevet besluttet at tage ‘en tur til’ i forhold til udtagelse til Mixed Teams VM og gå i dialog med de enkelte spillere om deres planer. Derefter vil der hurtigst muligt komme en udtagelse.

Har du spørgsmål til udtagelsen, kan du skrive til elitecenterleder Ulrik Schmidt på us@curling.dk

Foto: EM i curling 2022, Östersund i Sverige. WCF / Ansis Ventins.

Share