Winter World Masters Games 2024

Winter World Masters Games 2024

Man har nu mulighed for at tilmelde til Winter World Masters Games 2024, der afholdes fra d. 12.-21. januar 2024 i Lombardiet, Italien, hvor curlingturneringen spilles i Palasport Madesimo. Winter World Masters Games er en fantastisk sportsbegivenhed med deltagelse af 3.000 amatørudøvere, der får chancen for at konkurrere mod hinanden og få international erfaring, venskaber og fællesskaber på tværs af hele verden.

Turneringen begynder mandag d. 15. januar i Madesimo. Her er både mulighed for at stille op i Mixed Team og Mixed Doubles. Man stiller man op med sit eget hold og kan altså deltage på tværs af nationer.

Alderskrav:
I Mixed Team skal spillere være mindst 35 år, og holdet bestå af to mænd og to kvinder. I Mixed Doubles skal spillere være 50 år+, og holdet bestå af en mand og en kvinde.

Tilmelding:
Hvis du vil tilmelde dit hold til Winter World Masters Games, kan du læse mere og finde link til tilmelding på hjemmesiden: https://wwmglombardia2024.it/sport/curling/

Dansk Curling Forbund yder ikke støtte eller tøjpakke til deltagere i turneringen.              
Share