Se billeder fra juniorcampen i GCC

Se billeder fra juniorcampen i GCC

Børn og unge fra landets curlingklubber havde en forrygende weekend på juniorcamp i Gentofte Curling Club den 23.-24. september 2023, hvor der både blev øvet curlingteknik og holdspil på isen, men også fysisk træning og sjove sociale aktiviteter. På curlingcampen får du både mulighed for at dygtiggøre dit spil og lave anderledes øvelser på og udenfor isen. Ikke mindst er det en social aktivitet, hvor du kan få nye kammerater og lære hinanden at kende på tværs af klubberne.

En stor tak til træner Søren Tidmand, som arrangerer DCuF’s juniorcamps. Trænere på campen var desuden landsholdsspillere Mads Nørgaard, Jasmin Lander og My Hollinger Larsen, sammen med junior elitespiller Maja Bidstrup Nyboe.

Næste camp er d. 3.-4. februar 2024 i Esbjerg Curling Club.

Fotos: Søren Tidmand

Share