Landshold til EM og Junior B-VM er udtaget

Landshold til EM og Junior B-VM er udtaget

Fra d. 16.-23. november 2024 skal Danmark spille EM i Lohja, Finland og i Östersund, Sverige. Senere på året d. 11.-16. december skal Danmark også til Junior B-VM i Finland, og den sportslige ledelse har nu udtaget spillere til landsholdene. På herresiden har man udtaget de unge junior herrespillere, der er regerende Danmarksmestre og vandt bronze til Junior VM, sammen med den erfarne Mads Nørgaard.

Spillerne er:

EM Damer, 16.-23. november i Lohja, Finland:
Denise Dupont
Jasmin Lander
Madeleine Dupont
Mathilde Halse
My Larsen

EM Herrer i b-rækken, 16.-23. november i Östersund, Sverige:
Alexander Qvist
Jacob Schmidt
Jonathan Vilandt
Kasper Bøge Jurlander
Mads Nørgaard

Junior B-VM Damer, 11.-16. december i Lohja, Finland:
Emilie Holtermann
Katrine Schmidt
Maja Nyboe Bidstrup
Ninne Vilandt
Sophie Celine Chang

Udtagelsen til Mixed Teams VM d. 10.-19. oktober i Skotland sker i løbet af juli, og de allerede udtagne spillere til landshold vil ikke også komme i spil til denne trup, da de skal fokusere deres indsats på forberedelse til de mesterskaber, som de er udtagede til.

I udtagelsen har der været situationer med inhabilitet for den sportslige ledelse, der består af Ulrik Schmidt, Lars Vilandt, Søren Tidmand, Madeleine Dupont og Julie Dall, hvilket er håndteret i overensstemmelse med forbundets regler om dette.

For spørgsmål kontakt venligst Elitecenterleder Ulrik Schmidt, us@curling.dk


World Women’s Curling Championships Sydney 2024

📸 Team Dupont. World Curling

Share