Spil curling i din lokale klub

Spil curling i din lokale klub

De fleste danske curlingklubber har for nylig medvirket ved Curlingens Dag. Med alle restriktioner og forbehold for corona-pandemien blev der inviteret indenfor i de danske curling- og ishaller, og heldigvis har du stadig chancen, hvis du har mod på at prøve kræfter med at sætte sten og feje dem i hus.

For du behøver ikke at vente helt indtil næste gang, der er Curlingens Dag. De danske curlingklubber tager nemlig rigtig gerne imod og giver dig en forsmag på, hvad sporten har at byde på.

For de dygtigste spillere handler det om perfekt balance, stor nøjagtighed, perfekt timing, en høj grad af taktisk snilde og mod – og om at kunne bruge sin fysik, når den 20 kg. tunge sten skal fejes frem ad isen.

For begyndere er det imidlertid slet ikke så uoverskueligt at komme i gang. For selvom det er svært at holde styr på sten, kost og sin egen balance, så får du hurtigt fornemmelsen af, hvor fantastisk det er at glide henover isen og dirigere stenen afsted.

Tag fat i din lokale klub – du finder en oversigt over de danske curlingklubber på dette link.

Share