Team Krause vandt dysten om OL-kval

Team Krause vandt dysten om OL-kval

Det blev Team Krause, der løb med sejren i 11. og sidste finalekamp i den danske kvalifikation til OL. Efter at have vundet fem af de første ti kampe hver, skulle der en 11. og afgørende kamp til, inden Team Krause havde besejret Team Thune tirsdag aften.

Dermed bliver det Team Krause, der udgøres af Mikkel Krause, Mads Nørgaard, Tobias Rasmussen og Henrik Holtermann, der skal jagte muligheden for at de danske herrer kan følge damerne til OL i Beijing i februar i 2022.

Damerne blev kvalificeret gennem deres flotte VM-resultat i maj, og her er Team Dupont klar til at forsvare de danske farver ved OL, mens herrerne skal spille OL-kval i december i Leeuwarden i Holland. Her skal de opnå en plads blandt de tre bedste for at sikre billet til de olympiske lege.

Også i Mixed Double har Danmark chance for olympisk deltagelse. Her skal Jasmin Lander og Henrik Holtermann i oktober til Erzurum i Tyrkiet for at forsøge at spille sig gennem den europæiske pre-kval. Lykkes det venter den afgørende kvalifikationsrunde i Leeuwarden i december.

Share