VM-kval afgjort før tid

VM-kval afgjort før tid

Kvalifikationen til VM for både damer og herrer blev afgjort før tid, da kampserierne for begges vedkommende måtte afbrydes på grund af skader og sygdom.

Det betyder, at Team Dupont med Madeleine Dupont, Mathilde Halse, Denise Dupont, My Larsen og Jasmin Lander står som vinder hos damerne, da modstanderholdet bestående af Karolina Jensen, Natalie Wiksten, Gabriella Qvist, Camilla Jensen og Maja Bidstrup Nyboe måtte trække sig.

Hos herrerne vinder Team Thune med Tobias Thune, Kasper Wiksten, Daniel Poulsen og Oliver Søe, da Team Krause med Mikkel Krause, Mads Nørgaard, Henrik Holtermann og Tobias Rasmussen måtte trække sig.

Fra næste sæson vil de danske kvalifikationsturneringer blive afløst af en landsholdsudtagelse, hvor landstræneren udtager de spillere, der på pågældende tidspunkt vurderes at udgøre den bedste samlede enhed.

Share