Ny dansk mixed-mester skal findes

Ny dansk mixed-mester skal findes

Mens de flestes øjne er rettet mod Beijing og OL, hvor både herre- og damelandshold er klar til kamp, er der også store kampe i vente herhjemme. Gentofte lægger i weekenden is til de danske mesterskaber i Mixed Doubles.

Mesterskaberne afgøres i en finaleserie mellem de to tilmeldte hold, og der spilles bedst af fem kampe. Tre kampe lørdag – og de afgørende kampe spilles søndag, hvis der ikke allerede er fundet en vinder.

Team Qvist og Team Mona Jensen dyster således om mesterskabstitlen, der også er kvalificerende til næste Mixed VM.

Kampene spilles over 8 ender, og tiderne er:


Lørdag 10:00
Lørdag 14:00
Lørdag 18:00
Søndag 10:00
Søndag 14:00

Kig forbi Gentofte – og lad op til de store olympiske lege med lidt dansk curling på højt niveau.

Share