Fejr Vinter-OL med os på CopenHill!

Fejr Vinter-OL med os på CopenHill!

I DCuF har vi indgået et samarbejde med Skøjteløb, Ishockey og Skiløb. Dette samarbejde blev etableret i forbindelse med Vinter-OL 2022 og skal fortsætte efter OL slutter. Formålet er at få flere til at gå til vintersport.

I den forbindelse er der arrangeret forskellige aktiviteter under OL perioden på CopenHill. Curling har et super spændende program d. 13 februar, hvor det er muligt at prøve kræfter med curlingsporten og heppe på det danske herrelandshold, når de skal spille mod Storbritannien.

Det hele starter kl. 12, hvor alle kan prøve at sætte en sten, mærke hvor hårdt det egentlig er at feje og prøve at løfte den tunge curlingsten. Herefter viser vi DK-UK på storskærm, hvor der vil være mulighed for køb af varm kakao, pandekager og andet lækkert.

Så tag gerne venner, kollegaer, naboer og familien under armen og få en hyggelig dag på CopenHill.

Vi håber at se jer derude!

Share