Overvældende interesse for Åbent hus

Overvældende interesse for Åbent hus

Halløjsa, hvor kom der mange mennesker til åbent hus! OL havde virkelig pirret nysgerrigheden hos mange efter at komme ud prøve kræfter med isen og se, om det nu er helt så nemt, som det ser ud på skærmen … 😉

Til hvert Åbent hus i uge 7 troppede mere end 100 ’ny-curlere’ op i klubberne for at lære om fejning, regler, isen, stenen og fik tips & tricks til at komme i gang. Dejligt, at der er så stor interesse for vores sport, og tak til alle klubberne for de flotte arrangementer!

Hvis du er blevet bidt af curling, eller nåede du ikke at komme forbi Åbent hus, eller har du en ven, der gerne vil prøve at curle – er der masser af muligheder for at komme i gang.

Curlingklubberne inviterer til begyndertræninger, som er for dig, der er helt ny.

Se her, hvad din curlingklub kan tilbyde af begyndertræning.

Share